Meer resultaten voor tegels

tegels
Keramische tegels, Natuursteen tegels en meer! Totaaltegel.
Totaaltegel is in 2007 gestart met de import van natuursteen tegels, in de loop der jaren is ons assortiment uitgebreid met keramische tegels, plaatwerk voor onze zagerij en tuin gerelateerde bouwmaterialen. Totaaltegel importeert alle natuursteen tegels en tuinbestrating rechtstreeks vanuit de fabriek, waardoor we scherpe prijzen kunnen hanteren. Leisteen tegels, graniet tegels en basalt tegels zijn natuursteensoorten die nog altijd veel gekozen worden. Ook worden hardsteen vloeren nog altijd veel gekozen.
Tegels Albarello de ambachtelijke Friese tegelmaker.
einde van de pagina terug naar boven. Deel deze pagina op.: Albarello tegelfabriek atelier. 9036 MT Menaam Menaldum. 0518 48 19 23. 0518 48 20 81. Albarello op Pinterest Albarello op Facebook Albarello op LinkedIn. 4 /5 based on 13 customer reviews.
Tegels.
U bevindt zich hier: Assortiment Tegels. Wandtegels en vloertegels: de Zeeuw in Poeldijk heeft een uitgebreide collectie die alle denkbare kleuren, vormen, stijlen en structuren bevat. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar onze excusieve merken Lifetile, Cinca Ceramic Vision en Eiffelgres.
Tegels PVC vloeren/stroken bekijk de collectie bij Thuisin.
Wil je een strakke vloer met warmte? Een vloer die geschikt is voor vloerverwarming en onderhoudsvrij is? Kies dan voor de pvc vloer in tegels. Deze vloer lijkt zoveel op stenen tegels, dat je echt denkt dat je een stenen vloer hebt.
Tegels kopen? Vloertegels, badkamertegels wandtegels Praxis.
29, 99 22, 49 per. Wand en vloertegel Downtown grijs 30x60cm. 27, 99 20, 99 per. De juiste tegels voor jouw vloer of wand. Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis. De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan. Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer. Omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, heel lang mooi blijven en goed te combineren zijn met vloerverwarming. En wat dacht je van houten terrastegels buiten of tuintegels? Tegels kun je kiezen in heel veel soorten en maten bij Praxis, zodat het echt niet lastig is precies de tegels te vinden die passen bij jouw sfeer thuis. Tegels met mozaïeksteentjes. Veel tegels met mozaïeksteentjes kunnen zowel op de wand als op de vloer. Bij mozaïektegels heb je de keuze tussen natuursteentjes of vierkante mozaïektegeltjes. Deze laatste kunnen van verschillende materialen zijn, zoals steen, tegel of glasmozaïek. Natuursteentjes zijn rond of een natuurlijke kiezelvorm en worden meestal op een mozaïekvel verkocht. Je hebt heel veel keuze in kleur, vorm en grootte bij mozaïektegels, zo kun je heel gemakkelijk precies de steentjes kiezen die bij jouw sfeer passen.
Tegels en benodigdheden voor iedere tegelklus.
De toepassing van tegels beperkt zich allang niet meer tot de badkamer, de keuken of de vloer. Omdat de huidige generatie tegels bestaat uit een enorme variatie aan soorten en maten, ze aantrekkelijk geprijsd zijn en relatief makkelijk te plaatsen, is de populariteit enorm toegenomen.
Tegels Bouwcenter Baauw.
In onze ruime en lichte showroom vindt u een breed assortiment keramische wand-en vloertegels, hardsteen, marmer en mozaieken. topmerken als Mosa, Mirage, Cinca, Cotto d'este' Grohn, Sphinx Fiordo. Doordat Bouwcenter Baauw al jaren lid is van inkooporganisatie Bouwcenter, kunnen wij veel tegels en andere producten op korte termijn leveren.
Tegels Paul Roescher WorldTegelExpo.
Een wand of vloer bekleed met tegels is niet alleen praktisch en slijtvast, het is vaak ook sfeerbepalend voor de ruimte. Als geen ander weet men bij Paul Roescher dat de keuze voor uw tegel het belangrijkste is in uw interieur.
Dakbestrating: tegels en systemen voor platte daken Zoontjens.
De daktegels zorgen niet alleen voor een mooi dakterras, ze beschermen de onderliggende laag ook tegen weersinvloeden. Onze onderliggende systemen zorgen voor een goede beluchting van het dak en een gelijkmatige waterafvoer. Regenwater kan weglopen via naden tussen de tegels naar de onderliggende ruimte onder de tegels.
Specialist in Portugese tegels en Portugese cementtegels Patroontegels Floorz.
Je betaalt alleen de portokosten van 695. Specialist in Portugese tegels antieke tegels. Bezoek onze showroom. Onze collectie exclusieve tegels. Floorz in het kort. 30.000 m 2 op voorraad. Kom langs in. Persoonlijk advies op maat. Portugese tegels plaatsen. Portugese tegels buiten.
Tegels en benodigdheden voor iedere tegelklus.
Tegels weer helemaal terug van weggeweest! De toepassing van tegels beperkt zich allang niet meer tot de badkamer, de keuken of de vloer. Omdat de huidige generatie tegels bestaat uit een enorme variatie aan soorten en maten, ze aantrekkelijk geprijsd zijn en relatief makkelijk te plaatsen, is de populariteit enorm toegenomen.

Contacteer ons