Meer resultaten voor voortuin

voortuin
Visieproject voortuin Koekatoe.
Stad Aalst.
Een mooie voortuin, hoe doe je dat?
Bekijk in onze webshop. Zelfs als je voortuin niet groter is dan een reepje tussen trottoir en voordeur, dan nog kun je er een opvallende binnenkomer van maken. Per slot van rekening is je voortuin wel het visitekaartje van je huis.
Verhardingen in de voortuin: wat mag? CGconcept.be.
Zelfs voor het aanleggen van waterdoorlatende verhardingen is een vergunning verplicht. De voortuin moet zoveel mogelijk als tuin ingericht worden. De regelgeving inzake ruimtelijke ordening is complex. Voor een aantal handelingen heeft de Vlaamse overheid bepaald dat er geen vergunning moet worden aangevraagd.
De voortuin opentuin Chris Ghyselen tuinarchitect.
Oude arduindallen en roodpaarse baksteen van een Oudenaardse steenbakkerij zijn hier als verharding gebruikt. Sinds we recent de binnenste haag hebben verwijderd hebben we de voortuin ook een meer exotische toets mee gegeven. Hier bijvoorbeeld Hedychium yunnanense en Begonia grandis ssp.evansiana.
Auto belandt aan hoge snelheid in de voortuin van een huis in Kessel-Lo ROB-tv.
Embed deze video. door Gil Meulemans In Kessel-Lo is gisterenavond rond 19 uur een auto in een voortuin gereden. Die begon net voor het kruispunt van de Jozef Woutersstraat met t Pachthof te slippen en kwam tot stilstand tegen een haag in een voortuin.
Een groene voortuin Stad Gent.
Gent in t groen. Een groene voortuin. Een groene voortuin. Vind hier een stappenplan om je voortuin groener in te richten. Een groene voortuin maakt je straat levendiger en vrolijker. Heb je een voortuin of oprit en wil je die groener inrichten?
BPart.
Gemeente De Pinte Water ontharden/vergroenen van voortuin/opritten.
De opgebroken open verharding wordt vervangen door wintervaste planten, hagen, struiken en/of bomen. De aanplant van éénjarige beplantingen of gazon komt niet in aanmerking voor subsidie.; De aanvrager dient de nieuwe aanplant minimaal gedurende 10 jaar in stand te houden.
Het nieuwe voortuin-hoppen Kind Samenleving Magazine.
Zowel in Wilsele als in het cohousing-project in Mechelen werd nagedacht over het betrekken en toelaten van andere kinderen in de voortuin. Ouder Leen legt uit: De bewoners van de Witte Wijk in Wilsele zetten actief in op meer buurtgevoel.
Auto belandt in voortuin in Geel Geel Gazet van Antwerpen.
De voortuin liep schade op, de brievenbus werd vernield. In het verleden zijn al verschillende voertuigen uit de bocht gegaan en in een voortuin beland, maar dat was telkens aan de overzijde van de straat. Lees meer nieuws uit de Kempen.

Contacteer ons