Resultaten voor 3d

3d
3D printer kopen? Coolblue Voor 23.59u, morgen in huis. safeshop logo.
3D printers blijven zich ontwikkelen, waardoor de voorwerpen complexere mogelijkheden hebben en je met meer materialen print. 3D printers met 2 printkoppen hebben meer mogelijkheden dan 3D printers met 1 kop. Met 2 koppen print je namelijk driedimensionale objecten in 2 kleuren of materialen tegelijk.
3D Infinity Uw partner voor 3D printen en 3D scannen.
Bij 3D Infinity maken we 3D printen toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Upload daarom snel je 3D model en ontvang een gratis offerte. Ben je eerst op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van 3D printen in de omgeving van Leuven?
Home 3iD 3D idea printing.
3iD zet uw idee om in een tekening en checkt proactief het ontwerp naar uitvoerbaarheid. 3iD maakt uw 3D-print met vakmanschap en precisie. 3iD werkt met zeer korte leveringstermijnen of u kunt uw 3D-print zelf ophalen. Onze werkwijze in detail.
3D Print magazine informatie die je vooruit helpt in AM.
3D printen biedt ongekende mogelijkheden om de total costs of ownership te verlagen en de beschikbaarheid van onze productie te verhogen, zo zei Angeline Goh, digital manager supply chain bij Shell tijdens de Additive Manufacturing European Conference, georganiseerd door CECIMO.
Verhoog je conversies met een 3D product configurator Webdesign Antwerpen Flux.
Een groot voordeel van de technologie die we hebben uitgewerkt is dat deze werkt zonder uitbreidingen of extensies. De bezoeker ziet onmiddellijk het interactief beeld, zoals jij hieronder de 3D stoel kan zien in ons voorbeeld. Voorbeeld 3D product configurator.
3D pen Kopen? De Best Verkochte 3D pen van Nederland!
Of het nu gaat om het vinden van leuke 3D stencils, het delen van jouw creaties of het bekijken van inspirerende tutorials: 3dandprint.eu is de plek waar je alles vindt! Wil je graag een 3D pen, filamenten of accessoires kopen?
Traject3D LUCA.
Virtual reality, augmented reality, interactive experiences, 3D animatie, visual effects, motion graphics, prototyping, 3D-print. Traject 3D is een intensieve avondopleiding gestart in september 2019. Het is een onderdeel van de opleiding Beeldende Vormgeving / Visual Design in Gent en is toegankelijk voor zowel studenten, alumni en professionelen.
Oost-Vlaams bedrijf print staafjes die coronatesten iets min. Aalter Het Nieuwsblad.
Die zouden mensen die zich laten testen minder pijn bezorgen dan de huidige wissers. Zigg Zagg is gevestigd aan de Venecolaan en is gespecialiseerd in 3D-printing. Normaal gezien komen bijvoorbeeld architecten er aankloppen om er schaalmodellen te laten printen, maar sinds enkele maanden.
Online 3D keuken ontwerpen in 4 stappen IKEA.
Die geef je vervolgens aan. Muurtjes of andere vaststaande elementen in de ruimte vul je bij Obstakels in. Zo komen ze terug in de 3d ruimte, en weet je zeker dat je niet in de knel komt bij het inrichten.
3D printer FabLab Leuven.
Home 3D printer. Wij hebben in ons Lab momenteel de volgende 3D printers.: Objet30 Prime van stratasys meer info. Prusa I3 MK3S printers meer info. Prusa SL1 printer meer info. Voor 3D prints stuur je de bestanden door naar fablableuven@kuleuven.be.
3D4ALL 3D printen, 3D beeldvorming, 3D ontwerpen, productontwerp, rapid prototyping, product engineering, 3D scannen.
Een greep uit onze realisaties: technische ontwerpen voor implementatie in een productieomgeving, prototyping maar ook functional parts, 3D beeldvorming van personen, kunstobjecten ook voor verdere verwerking in proces bronsgieten, allerhande voorwerpen, additive manufacturing, product engineering, 3D prints in decoratieve of duurzame materialen, gepersonaliseerde gadgets in grote of kleine oplagen.

Contacteer ons