Meer resultaten voor woning

woning
Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij Gemeente Bertem.
Woning verhuren of kopen. Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Sociale huisvestingsmaatschappijen SHM's' verhuren studio's, woningen en appartementen in het Vlaamse Gewest, aan personen met een bescheiden inkomen. De keuzemogelijkheden zijn afhankelijk van uw gezinssamenstelling en/of uw fysieke toestand.
Woning FOD Financiën.
Verhuur en btw. Gegevens van de eigenaar. Kopen en verkopen met registratierecht. Kopen met btw. Verkopen met btw. Waalse Gewest overname van de onroerende voorheffing door de Waalse belastingdienst. Inbraak en brandbeveiliging. Hypothecaire lening en individuele levensverzekering. Personen ten laste.
Wat moet ik doen als ik mijn woning wil kopen Cordium.
Ik wil huren/kopen. Ik wil huren / kopen Wat moet ik doen als ik mijn woning wil kopen. Wat moet ik doen als ik mijn woning wil kopen. Als je de woning die je huurt wil kopen, dan zetten we samen deze stappen.:
Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij Gemeente Evergem.
Een sociale woning huren bij een sociaal verhuurkantoor. Huur van een sociale woning bij het Vlaams Woningfonds. Kooprecht voor huurders van een sociale huurwoning. Vlaamse huurpremie voor kandidaat-huurders van een sociale woning. Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij.
Morpho Vastgoed Waardamme, Woning Droomligging tussen bos en landelijke vergezichten!
De bijhorende weiden en landbouwgrond zijn dan ook maar liefst 15247 m waarvan 13700 m verpacht. Het huis is geschikt om te herbouwen, verbouwen of slopen en nieuw woning op te bouwen mits het volgen van bouwvoorschriften die gelden met het bouwen van een woning in deze zone: Landschappelijke waardevol agrarisch gebied.
Het Sociaal Verhuurkantoor SVK Ieder Zijn Woning.
Het Sociaal Verhuurkantoor SVK Ieder Zijn Woning neemt het beheer van onroerende goederen over van private eigenaars en verhuurt deze aan huurders met een beperkt inkomen. Ieder zijn Woning is een VZW, opgericht in 1996, erkend en gesubsidieerd door het Brussels-Hoofdstedelijk Gewest.
Woningonline.be Home.
De woning is gebouwd op een perceel van 246. Te Koop: Rustige woning in GraauwNL 199.000. Genieten van een zeer goed afgewerkte woning en het uitzicht over de Zeeuws-Vlaamse polders. En u bent ook nog eens binnen een mum van tijd. Te Koop: Vrijstaande woning in HeikantNL 269.000.
Kan ik een woning bezoeken om ze te kopen of huren? Netto.
Het dragen van een mondmasker is sterk aanbevolen als social distancing niet kan worden nageleefd. Ik verkoop of verhuur mijn woning als particulier. Mag ik plaatsbezoeken organiseren? Dat is toegestaan, maar de regels voor samenscholingen maximaal vier personen en voor privébijeenkomsten thuis niet meer dan één duurzaam contact zijn van toepassing. Mogen plaatsbeschrijvingen worden opgemaakt? Als de huurder en de verhuurder dat onderling willen doen zonder tussenkomst van een professional, zijn de regels voor samenscholingen en privébijeenkomsten thuis van toepassing. Plaatsbeschrijving door een landmeter mag ook doorgaan. Ik moet een EPC laten opmaken of een keuring van de elektrische installatie laten doen, omdat die documenten nodig zijn voor de verkoop van mijn woning. Omdat dat een wettelijke verplichting is, moet het mogelijk zijn, uiteraard met respect voor social distancing. De bouw van mijn woning of appartement schiet goed op. Ik wil op werfbezoek gaan. Dat is toegestaan, maar de regels voor samenscholingen zijn van toepassing. Is verhuizen toegelaten? Ja, maar de regels voor samenscholingen en voor privébijeenkomsten thuis zijn van toepassing. Verhuisbedrijven die behoren tot het paritair subcomité 140.05 mogen hun diensten fysiek aanbieden aan particulieren. Ik wil mijn huis openbaar verkopen via het onlineplatform van de notarissen.
De ideale woning.
Zou je graag een sociale woning kopen? Of huur je al bij ons? Op deze website kan je terecht voor heel wat informatie, praktische afspraken en nuttige tips. Vind je hier niet onmiddellijk een antwoord op je vragen, telefoneer ons dan of stuur een e-mail. Je bent ook welkom op ons kantoor aan de Diksmuidelaan 276 in Berchem. Wij staan voor je klaar. De medewerkers van De Ideale Woning. 25.03.21 lees meer. inschrijving infomoment Lepelhof. 18.03.21 lees meer. Vacature Coördinator bouwteam. 18.03.21 lees meer. Coördinator voor regioteams gezocht. 16.03.21 lees meer. vacature voor Projectrealisator. 16.03.21 lees meer. Woning te koop in Berchem. 16.02.21 lees meer. Woning te koop in Ekeren. 16.02.21 lees meer. Woning te koop in Merksem. 16.02.21 lees meer. Woning te koop in Mortsel.
Lenen voor een woning Belfius.
Uw lening volledig online berekenen, digitaal ondertekenen. Bovendien kan u alles opvolgen met de gratis Belfius-app. Investeer in uzelf. Investeer via Belfius in een dressing, een nieuwe badkamer of uw eigen droomatelier net als zovele anderen! Een lening aanvragen bij Belfius.: snel, eenvoudig en 100% digitaal. Tijdens uw online aanvraag kan u met ons chatten via de rode knop Vragen. U kan ook terecht in uw kantoor of bel gratis naar Belfius Connect op 0800 92 795 ma-vr: 8 22 uur, za: 9 17 uur. Onze leningen in detail. Lening voor de aankoop of bouw van een woning, of voor de aankoop van bouwgrond. Lees meer Groene renovatielening. Lening voor een groene renovatie die uw woning energiezuinig, brand of inbraakveilig maakt. Lees meer Renovatielening. Lening voor alle types van renovatie aan uw woning, de financiering van een nieuwe keuken of een nieuwe badkamer. Al onze leningen om te kopen, te bouwen of te verbouwen. Wat wilt u doen? Bouwgrond/woning kopen of bouwen Verbouwen Lenen in afwachting van een som geld Opnieuw beginnen Vergelijking.
Sleutel-op-de-deur Woningen Compere.
Prefab woning prijslijst Huis bouwen kostprijs Hoeveel kost een huis bouwen Prefab woningbouw Prefab woning prijzen Sleutel op de deur prijzen Houten woningen prijzen Woning bouwen kostprijs Goedkoop huis bouwen Bouwplan Bouwfirma Kijkwoningen Sleutel op de deur prijzen Sleutel op de deur Limburg Sleutel op de deur Limburg Prefab woning prijs Bouwfirma Moderne huizen Kostprijs woning bouwen Woningen sleutel op de deur Bouwpromotor Moderne huizen bouwen Nieuwbouw huis bouwen Prefab huis bouwen Nieuwbouw huizen bouwen Kostprijs nieuwbouw Huizen pastoriestijl Sleutel op de deur Sleutel op de deur Limburg Houten woningen Sleutel op de deur Oost-Flaanderen Prefab woning prijslijst Sleutel op de deur Vlaams Brabant Sleutel op de deur prijzen Bouwaannemer Nieuwbouwwoningen te koop.

Contacteer ons